Muziek - Liedjes voor de Jeugd (7)

Doe Maar Gewoon

Doe Maar Gewoon

Dit lied was te horen in aflevering 29. Toen kwam de Nederlandse popgroep 'Doe Maar' optreden in onze studio. Ze probeerden wat bekende liedjes te spe… Meer »

We worden kampioen

We worden kampioen

Jaap Kornuit zit op voetbal en moet een belangrijke wedstrijd spelen. Helaas loopt het niet helemaal zoals verwacht. Zijn ploeg verliest de wedstrijd … Meer »

Fysio

Fysio

De teksten van onze liedjes en podcasts zijn vaak het leven gegrepen. Zo is in dit lied te horen hoe Jaap Kornuit graag vrienden helpt te verhuizen. M… Meer »

Ik wil niet naar huis

Ik wil niet naar huis

Jaap en Chantal zijn lekker op vakantie. Het hotel is geweldig: Met een zwembad, ijsjes, patat en zelfs een dolfijn. Maar helaas zit de vakantie er bi… Meer »

Dierentuin

Dierentuin

Jaap en Chantal zijn gezellig een dagje naar de dierentuin. Superveel mooie dieren om te zien. Maar het meeste houdt Jaap van apen! Ze doen zo lekker … Meer »

Supermarkt

Supermarkt

Boodschappen doen is leuk. Ja toch? Nou ja, behalve als je niet kunt vinden want je nodig hebt. In dit lied gaat Jaap boodschappen doen bij de superma… Meer »

Monsters

Monsters

Hou jij ook zo van spannende films en series? Zoals ‘Stranger Things’ of ‘Squid Game’. Jaap Kornuit heeft een spannende film gekeken en nu dur… Meer »