Muziek - Speciale Liedjes (7)

Als ik moet plassen

Als ik moet plassen

Live opgenomen op muziekfestival Spetterpoep 2024: Frank Groot de superster en zijn nieuwe hit 'Als ik moet plassen'. Als je moet plassen, moet je … Meer »

Blote Billen Boogie

Blote Billen Boogie

Dans lekker mee met Frank Groot (de superster) en zijn niets-om-het-lijflied voor neurodivergenten: de Blote Billen Boogie! Frank Groot is de hoofd… Meer »

Het is de liefde

Het is de liefde

Luuk la Rie schreef dit liedje over de oneindige liefde voor zijn dochter. Echte vaderliefde die hij zelf helaas nooit heeft gekend. 'De tijd gaat vee… Meer »

Fout is Goud

Fout is Goud

Zoals ook te lezen in onze blog staat de uitzending deze keer in het teken van 'faalangst'. Ton Deuse maakte er een prachtig lied over. In EDM stijl. … Meer »

Lekker Varen

Lekker Varen

Jaap en Chantal zijn speciaal naar Friesland afgereisd om daar lekker te zeilen. Met de mooiste klipper van het wad: de Spes Nova ('Nieuwe Hoop') uit … Meer »

Vooruit met Jaap Kornuit

Vooruit met Jaap Kornuit

Jaap is er helemaal klaar mee en begint zijn eigen politieke partij: Intertoys Toekomst Nu!!! Zoals te horen in aflevering 166 van onze podcast. Luist… Meer »

Fake it till you make it

Fake it till you make it

Dit nummer is geïnspireerd door de Netflix serie 'Inventing Anna' uit 2022. Over het waargebeurde verhaal van Anna Delvey (Sorokin). Een gewetenloze … Meer »