Wat een bizarre opening: Dromen zijn boodschappen uit de diepte? Jaap Kornuit is even helemaal weg. Zijn leven is niet perfect en de wereld ook niet. Maar hij heeft er vrede mee. Frank niet want die is ziek. Z’n braaksel bijt vlekken in onze nieuwe vloerbedekking.

Kornuit Legt Uit - De beste podcast van Nederland
Hans Teeuwen berooft Rijksmuseum - Kornuit Legt Uit #165 20 mrt 2024 • Kornuit Legt Uit

COMMUNITY
Superveel reacties deze keer. Vooral van ‘HappyKaasValentijn’. De grote vraag blijft: ‘Hoe zien Chantal en Frank er uit?’. Frank werkt aan een nieuwe website zodat je tekeningen kunt uploaden. En de buren hebben een achtbaan gebouwd in hun tuin. Wat een herrie. Misschien de dokter vragen voor wat snoepjes om rustig te blijven?

BREKEND NIEUWS
In de Telegraaf van vandaag: Wat staat er precies in de Europese AI-wet?; Hans Teeuwen heeft een pistool en pleegt kunstroof; Alweer een bom gevonden in de Efteling. Wie doet nou zoiets?

PSYCHOLOGISCH
Dissociatie. Wat is dat nou weer? Jaap heeft er in ieder geval last van. Chantal doet haar best om er iets over te vertellen.

IRRITANT
Ergernissen van de gewone man of vrouw. Waar erger jij je aan? Deze keer: Geluidsoverlast? Van een lekker muziekje is nog nooit iemand dood gegaan!

FILM TIP
Deze keer een supergoeie recensie over ‘Dune’. Van dat boek. Maar dan de film. Die nieuwe. Deel 2. Die is net uit. Wat vind Frank ervan? Heeft hij ‘m eigenlijk wel gezien?

KORNUIT LIVE
Jaap’s goede vriend en expert in alles heeft weer een nieuw lied geschreven: ‘Last van Overlast’. Als klagen niet helpt, wat doe je dan?

Laat je reactie achter via onze website:
www.kornuitlegtuit.nl

De beste Nederlandstalige podcasts luister je via:
PodcastZoeker.nl