Jaap heeft een standje gekregen van de Politie. Dus hij zit niet in de gevangenis. Maar hij moest nog wel even langs de KvK om zijn eigen politieke partij in te schrijven: ‘Intertoys Toekomst Nu’. Want hij is er helemaal klaar mee! Zoals ook te horen in Jaap’s bijna jaarlijkse Paas-preek. Ziggo, Netflix en het Koningshuis. Ze krijgen er allemaal flink van langs.

Kornuit Legt Uit - De beste podcast van Nederland
Weg met het Koningshuis! - Kornuit Legt Uit #166 03 apr 2024 • Kornuit Legt Uit

COMMUNITY
Een kale jingle en een huishoudelijke mededeling: abonneer je op ons YouTube kanaal. Want dat is belangrijk of zo. Verder weer bizar veel reacties. Met dank aan: Marc, KaasMoeder, Inge, Wilma, Jayant, Nathan, Goldilox, Samot, PietPaaltjes, Sonatekk, Floor, HappyKaasValen*** voor zeker tien minuten boeiende content. De grote vraag blijft: Hoe zien Chantal en Frank eruit en wanneer is de nieuwe website klaar?

BREKEND NIEUWS
De decaf is op. In de Telegraaf van vandaag: Koningsdag valt op zaterdag. Weg met de monarchie!; Jaap Kornuit start eigen politieke partij. Hij wil onder andere stemrecht voor de jeugd. Er is alleen wel een probleem.; Het was Wereld Autismedag. Wat is autisme eigenlijk precies?

PSYCHOLOGISCH
Grenzen aangeven? Chantal vertelt je hoe je dat moet doen. En dat is eigenlijk heel simpel: Iets met een stuk touw. Dus knoop het in je oren.

RECLAME
Ga lekker varen op een boot, met de vader van… KaasMoeder. Niet in patat, maar in water dat nat is. www.zusterschepen.nu

FILM TIP
Ghostbusters: Frozen Empire. Hij is nog niet uit, maar toch heeft Frank hem al gezien. Nee echt waar! En hij vertelt ons of de bizarre dingen uit die film. Die hij dus al gezien heeft. Ook laat hij een stukje horen van het Japanse Ghostbuster-liedje. Gemaakt door Atarashii Gakko een Japanse meidengroep. Als dat maar geen copyright claim wordt.

KORNUIT LIVE
Ton Deuse, Jaap’s goede vriend en expert in alles, is er weer. Met een nieuw lied: ‘Vooruit met Jaap Kornuit’. Het campagnelied voor de eigen politieke partij van Jaap Kornuit: ‘Intertoys Toekomst Nu’.

Laat je reactie achter via onze website:
www.kornuitlegtuit.nl

De beste Nederlandstalige podcasts luister je via:
PodcastZoeker.nl