Blog (11)

Sonatekkeningen

Sonatekkeningen

Sonatekk (1. m: trouwe luisteraar; stekkona), vond deze prachtige illustraties 'op zolder'. Verstopt achter een ingelijst schilderij van een schatka… Meer »

Effe bijkomen

Effe bijkomen

De meivakantie is voorbij! Elke dag plezier maken dat gaat je niet in je kouwe kleren zitten: Dierentuin, pretpark, zwembad, lange wandelingen, tekeni… Meer »

Ghostbusters J-pop

Ghostbusters J-pop

De nieuwe Ghostbusters film (Frozen Empire) is uit. Alweer een tijdje eigenlijk. Maar de Japanse meidengroep 'Atarashii Gakko' had er ook een vette tr… Meer »

Fallout de TV-serie

Fallout de TV-serie

Wie kent ze niet? De videogames van Fallout. Nou, daar hebben ze nu een TV-serie van gemaakt. Het eerste seizoen staat al klaar om te bingen via Amazo… Meer »

Stardew Valley

Stardew Valley

Als ik zin heb om te chillen dan speel ik graag Stardew Valley. Dat spel is al honderd jaar oud, maar ik blijf het leuk vinden. En als ik eenmaal begi… Meer »

Gratis Stickers!

Gratis Stickers!

Help je ons mee om de grootste podcast van de wereld te worden? Wij hebben GRATIS STICKERS! Stuur ons je adres (niet in de comments aub) dan sturen wi… Meer »

Faalangst?

Faalangst?

Ben jij bang om fouten te maken? Dan heb je misschien wel last van faalangst: Het thema van de uitzending van deze week. Chantal weet er van alles ove… Meer »

Hoe zien wij eruit?

Hoe zien wij eruit?

Jayant, een van de trouwe luisteraars van Kornuit Legt Uit, stuurde ons twee prachtige tekeningen: Een van Frank en een van Chantal. Super bedankt Jay… Meer »

Intertoys Toekomst Nu!!!

Intertoys Toekomst Nu!!!

Omdat er nu geen toekomst is, ga ik in de politiek. Laat mij maar gauw de dokter zijn want heel Nederland is ziek! Gebruik toch je verstand en stem op… Meer »

Nieuwe website!

Nieuwe website!

Hoera! Hij is eindelijk af... onze prachtige nieuwe website. Bomvol exclusieve content om je mee te vermaken: podcasts, liedjes, gaming video's en blo… Meer »

Even voorstellen...

Even voorstellen...

Hallo, mijn naam is Jaap Kornuit. Ik hou van chips, cola en Star Wars... Vroeger werkte ik bij de radio: Ik was verslaggever voor 'Lariekoek' het prog… Meer »