Jahaaa… Welkom op de enige echte website van ‘Kornuit Legt Uit’: De podcast van wakker Nederland! Mijn naam is Jaap Kornuit en Chantal Duval is er ook weer… Oh ja, en Frank Groot. Onze technicus. Wat een loser.

Vergeet niet om hier een leuke quote te plakken Jaap!

Chantal Duval

Waar gaat onze podcast over? Tja, dat ligt er net aan wat er die dag in De Telegraaf staat. Iets met nieuws. En actualiteit. Of recente gebeurtenissen. En dan wél met de vuist op tafel. Geen nepnieuws of Albert Verlinde geroddel, maar de rauwe waarheid.

Als er dan nog ruimte voor is, vullen we de podcast met iets minder saaie content zoals: filmtips, games, (live) muziek, spiegologie en interviews met bekende Nederlanders of andere click-bait waardige figuren… of Ton Deuse: ‘Expert in alles’.

Comment jezelf beroemd!!1!

Maar goed. Eindelijk hebben we dan onze eigen plek op internet waar je deze super boeiende podcast kunt luisteren. Maar veel belangrijker nog: Je kunt nu eindelijk direct reageren op een uitzending!

En als je comment interessant genoeg is dan bespreken we die zekers te weten in een volgende uitzending.

Een dedicated comment section dus. En dan niet via corrupte main stream media zoals Facebook, Instagram, Reddit of Vriendenplek. Maar gewoon via ons eigen dark web. Wel zo veilig.

De ‘beste Nederlandstalige podcast’ uit Nederland.

Jawel. Deze show is door mijn goede vriend Ton Deuse (‘expert in alles’) uitgeroepen tot de ‘beste Nederlandstalige podcast’. Uit Nederland wel te verstaan. En volkomen terecht natuurlijk. Want o o o, wat een goed programma is het toch. En Ton kan het weten want die weet alles. Maar goed, ik zou zeggen: ga zelf maar eens luisteren!

Recensie graag! Stelletje luie honden.

Oh ja. Voordat je nou wegklikt om die honderden fantastische podcast afleveringen te gaan terugluisteren… vergeet niet om ook effe een recensie achter te laten. Dat kan via Spotify of Apple Podcasts. Vijf sterren graag. Laat anders maar zitten.

Doei! Houdoe! Dag!

Jaap Kornuit / Chantal Duval / Frank Groot