Muziek (17)

Het is de liefde

Het is de liefde

Luuk la Rie schreef dit liedje over de oneindige liefde voor zijn dochter. Echte vaderliefde die hij zelf helaas nooit heeft gekend. 'De tijd gaat vee… Meer »

Fout is Goud

Fout is Goud

Zoals ook te lezen in onze blog staat de uitzending deze keer in het teken van 'faalangst'. Ton Deuse maakte er een prachtig lied over. In EDM stijl. … Meer »

Lekker Varen

Lekker Varen

Jaap en Chantal zijn speciaal naar Friesland afgereisd om daar lekker te zeilen. Met de mooiste klipper van het wad: de Spes Nova ('Nieuwe Hoop') uit … Meer »

Vooruit met Jaap Kornuit

Vooruit met Jaap Kornuit

Jaap is er helemaal klaar mee en begint zijn eigen politieke partij: Intertoys Toekomst Nu!!! Zoals te horen in aflevering 166 van onze podcast. Luist… Meer »

Fake it till you make it

Fake it till you make it

Dit nummer is geïnspireerd door de Netflix serie 'Inventing Anna' uit 2022. Over het waargebeurde verhaal van Anna Delvey (Sorokin). Een gewetenloze … Meer »

Weinig te doen

Weinig te doen

In de jaren 2020, 2021 en 2022 heerste er een wereldwijde pandemie: Corona. Ook wel Covid19 genoemd. Nederland ging voor langere tijd op slot. Winkels… Meer »

Dans je de hele nacht met mij?

Dans je de hele nacht met mij?

In 2020 en 2021, tijdens de Corona pandemie, was Nederland in lockdown. Clubs waren gesloten en feestjes verboden. Toch waren er mensen die, tegen de … Meer »

Kerstmis is geen ruk meer aan

Kerstmis is geen ruk meer aan

2020. Het jaar van de saaie kerst. Nederland was in lockdown vanwege de wereldwijde Corona pandemie. Alles was dicht en mensen moesten zoveel mogelijk… Meer »

Vaccineren is niet fijn

Vaccineren is niet fijn

Vanwege de pandemie werd in 2020 heel Nederland opgeroepen om zich te laten vaccineren tegen Corona. De meeste mensen gaven hieraan gehoor. Toch wa… Meer »

Komt er nou uit je muil?

Komt er nou uit je muil?

Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, werd iedereen in 2020 verplicht een mondkapje te dragen. Cabaretier Richard Groenendijk maakte hi… Meer »

Doe Maar Gewoon

Doe Maar Gewoon

Dit lied was te horen in aflevering 29. Toen kwam de Nederlandse popgroep 'Doe Maar' optreden in onze studio. Ze probeerden wat bekende liedjes te spe… Meer »

We worden kampioen

We worden kampioen

Jaap Kornuit zit op voetbal en moet een belangrijke wedstrijd spelen. Helaas loopt het niet helemaal zoals verwacht. Zijn ploeg verliest de wedstrijd … Meer »

Fysio

Fysio

De teksten van onze liedjes en podcasts zijn vaak het leven gegrepen. Zo is in dit lied te horen hoe Jaap Kornuit graag vrienden helpt te verhuizen. M… Meer »

Ik wil niet naar huis

Ik wil niet naar huis

Jaap en Chantal zijn lekker op vakantie. Het hotel is geweldig: Met een zwembad, ijsjes, patat en zelfs een dolfijn. Maar helaas zit de vakantie er bi… Meer »

Dierentuin

Dierentuin

Jaap en Chantal zijn gezellig een dagje naar de dierentuin. Superveel mooie dieren om te zien. Maar het meeste houdt Jaap van apen! Ze doen zo lekker … Meer »

Supermarkt

Supermarkt

Boodschappen doen is leuk. Ja toch? Nou ja, behalve als je niet kunt vinden want je nodig hebt. In dit lied gaat Jaap boodschappen doen bij de superma… Meer »

Monsters

Monsters

Hou jij ook zo van spannende films en series? Zoals ‘Stranger Things’ of ‘Squid Game’. Jaap Kornuit heeft een spannende film gekeken en nu dur… Meer »